dfwz slika

Voda koja oživljava osjetila - Romerquelle službena je voda Fashion Weeka Zagreb by Afrodita

Svakoj manekenki najvažniji dodatak u torbici je bočica vode, a backstage je mjesto na kojemu se pije isključivo voda i to u neograničenim količinama. S obzirom da voda ima brojne pogodnosti za ljepotu kože i zdravlje organizma ni ne čudi što su manekenke jedne od najvećih potrošača ove uvijek magične tekućine. Službena voda ovosezonskog Fashion Weeka Zagreb by Afrodita bila je Romerquelle, voda koja pruža neodoljiv osjećaj gazirane i negazirane prirodne mineralne vode te omiljene okuse limunske trave i kombinaciju kruške i matičnjaka.

Voda čini do 65% ljudskog tijela, zaslužna je za održavanje zdravlja i sklada u našem organizmu. Voda je najvažnija tekućina na svijetu, jača imunitet, potiče učinkovitost i koncentraciju, djeluje pozitivno na opće stanje i jača psihičku i tjelesnu snagu. Možete li uopće zamisliti život bez vode? Vjerojatno ne, kao ni naše manekenke, ali i naš backstage tim poput šminkera i frizera koji satima precizno i pažljivo sređuju naše modele kako bi dizajnerske zamisli donijeli na scenu. 

Život bez vode nisu mogli zamisliti ni stari Rimljani koji su davno prije prepoznali važnost prirodnih minerala za ljudski organizam. Stoga ne čudi što je upravo Römerquelle punjena na izvoru starom između 5000 i 7000 godina. Ova prirodna mineralna voda oživljava osjetila, darujući tijelu svježinu i potrene minerale.

Ime Römerquelle na njemačkome znači „rimski izvor”, a izvor ove djevičanski čiste vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal u Gradišću te izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode.

Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni na samome izvoru razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sustava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija.

Kada se dugoj tradiciji vode Römerquelle pridoda elegantna staklena ambalaža savršenog dizajna i kvalitete, jasno je da se radi o najboljem što priroda može ponuditi. Udovoljite svojim osjetilima gaziranom i negaziranom prirodnom mineralnom vodom, okusom limunske trave te kruškom i matičnjakom. Uživajte sa stilom u vodi Römerquelle!

 

Loading...

Vijesti

Created by Denis Ristić | Hosted by Plus