O NAMA

Fashion Week Zagreb djeluje od ožujka 2003. godine i od tada se etablirao kao jedini internacionalni modni događaj u Hrvatskoj. Budući da je Fashion Week Zagreb jedini internacionalni modni događaj u Hrvatskoj koji prikazuje kolekcije unaprijed, što je uobičajena praksa na najpoznatijim Fashion Weekovima diljem svijeta, domaći i strani dizajneri nam iz sezone u sezonu poklanjaju svoje povjerenje.

Fashion Week Zagreb powered by Afrodita će se ove sezone održati od 3. do 4. lipnja u magičnom tajnom vrtu Green Golda parka u Zagrebu. Svoja gostovanja najavili su renomirani domaći dizajneri te strani dizajneri koji su se ove godine predstavili na londonskom i pariškom Tjednu mode.

Kroz godine, Fashion Week Zagreb kao modno-kulturno događanje s najdužom tradicijom u Hrvatskoj dohvatio je nivo najpoznatijih svjetskih Fashion Weekova. Poznato je već kako ovo domaće modno događanje kroz svoju dugogodišnju tradiciju veliča individualnost i posebnost svakog dizajnera usmjeravajući pažnju medija upravo na njih i njihova remek-djela. Ovosezonsko izdanje donosi pregršt multimedijalnih novosti kao i dodatnih sadržaja koji svake sezone sve više i sve bolje obogaćuje cjelokupnu manifestaciju.

Tim Fashion Weeka Zagreb je najviše ponosan na ime iz kojega stoji jer je Fashion Week prepoznatljiv svjetski brend. Njegovo ime označava najvažniji modni događaj u jednoj zemlji, a sam spomen obilježava vrhunac mode i koncentracije kreativnog dizajna. Fashion Week diktira i kroji svjetske trendove. To je mjesto gdje se okupljaju svi najvažniji svjetski dizajneri, kupci, modni urednici i celebrityji, dok je manekenkama nastup na Fashion Weeku prestiž za kojim žude od prvog dana karijere. Zahvaljujući konstantnom napretku u produkcijskim uvjetima te suradnji s poznatim domaćim i stranim dizajnerskim imenima, Fashion Week Zagreb je  prepoznat i u svijetu, ime kojemu ljudi vjeruju i fokus koji vodi ka zanosu dizajna, zbog čega ne čudi da je pozivnica za ovaj događaj i dalje najtraženija pozivnica sezone u gradu!

Created by Denis Ristić | Hosted by Plus